Press Enter to Search

Naturescu, un nou brand care stie totul despre ierburi, leacuri, doftorii!

iunie 16th, 2015

Noeland semneaza brandingul pentru Naturescu – ierburi, leacuri, doftorii, magazinul proaspat deschis in incinta Mega Mall, nivel -1, care ofera solutii naturiste pentru toate nevoile.

Antreprenorii Romeo si Mery Popescu au experienta de 20 de ani in domeniul comercializarii produselor naturiste, detinand magazinul online naturaplant.ro, precum si un magazin de tip plafar in Centrul Bucurestiului. Decizia de a deschide primul magazin in cadrul unui mall a venit cu provocarea unei imagini contemporane, care sa comunice clar si elegant beneficiile aduse de magazin pentru consumatori.

Astfel, s-a nascut Naturescu, un brand ca o familie, care cunoaste secretele plantelor medicinale si le aduce beneficiile acestora consumatorilor. Echipa de specialisti in branding de la Noeland au dezvoltat numele, identitatea vizuala, precum si aplicatiile din magazin ale acesteia. Designul de magazin a fost dezvoltat de aceeasi echipa, impreuna cu o echipa de arhitecti parteneri.

Identitatea vizuala a brandului Naturescu este inspirata de traditie si stiinta deopotriva si ne invita intr-o farmacie a plantelor. Culorile sunt inspirate din natura noastra apropiata, din florile de gabenele, frunzele de nuc si coaja nucilor verzi. In acelasi timp, Naturescu este un brand citadin, care ia invatamintele despre plante si le aduce intr-o forma moderna tuturor celor care au nevoie de ele.

”Intr-o categorie care s-a dovedit in urma cercetarii foarte functionala, ne-am dorit sa cream un brand de retail care sa puna in lumina dragostea si caldura cu care se apropie romanul de stiinta tamaduitoare a plantelor. Intre magazine arhi-aglomerate tip plafar si proaspat aparutele magazine tip bio, am creat Naturescu, ca pe un brand accesibil, prietenos, care te intampina cu ospitalitatea unei familii care stie totul despre plante.”, povesteste Andreea Lupu, Partener Brand Consultant, Noeland.

”Decizia de a deschide un magazin de tip naturist in Mega Mall a venit firesc insotita de nevoia unei imagini noi, care sa ne diferentieze de ceilalti jucatori din piata si in acelasi timp, sa corespunda cerintelor retailului modern. Familia Naturescu ne cuprinde pe noi si pe toti pasionatii de leacuri naturiste pe care ii avem alaturi de noi de 20 de ani, acum consultanti in primul magazin Naturescu. Orice nevoie ar avea consumatorii nostri, fie ca e vorba de doctorii sau cosmetice naturiste, isi vor gasi solutiile in magazinul nostru.”, a declarat in completare Romeo Popescu, antreprenorul din spatele brandului Naturescu.

http://noeland.ro/portfolio/naturescu/

Echipa implicata in proiect este compusa din:
Familia Popescu Naturescu: Mery Popescu, Romeo Popescu, Andrei Popescu
Agentia Noeland: Denisa Popescu, Partener Project Manager, Andreea Lupu Partener Brand Consultant, Daniela Asaftei, Project Executive, Bogdan Diaconu, Graphic Designer, Maria Zurbagiu, Graphic Designer.

t Twitter f Facebook g Google+

© Noeland