Alex Star. Strategie de portofoliu.

SERVICII:
  • Strategie de brand
  • Strategie de portofoliu
  • Design de brand
  • Packaging


CLIENT:
  • Alex Star

În 2018, am pornit la drum împreună cu Alex Star, un producător român de legume și fructe conservate, pentru a revizui strategia de portofoliu de branduri și identitatea de brand corporate și de produs Alex Star.
În urma unei cercetări calitative și a unui audit intern, am intervenit în portofoliul de branduri al Alex Star, propunînd un nou brand în segmentul up mainstream și repoziționând brandurile de produs Alex Star și Tomina. Am intervenit în design și am creat identitatea vizuala Alex Star corporate și pe cea de produs Alex Star, precum și designul de ambalaj pentru celelalte două branduri.

Conceptul nou de design de ambalaj Alex Star a fost implementat pentru peste 100 de produse.

 

Am creat mai departe un set de materiale de comunicare, inclusiv pagina de website www.alexstar.ro, brosuri, cataloage și un manual de brand care cuprinde toate cele trei branduri din portofoliu și instrumentele necesare oricarei echipe de marketing.

 

 

 În urma procesului de rebranding și reorganizare de portofoliu, am preluat comunicarea online a brandului Alex Star prin care ne apropiem zi de zi de consumatori din toate colturile tarii și aflăm multe informatii despre ce înseamnă să fii un producător implicat în comunitate, dornic să sustină producători locali de legume și fructe.