Cel mai tânăr hotel din Curtea de Argeș

SERVICII:
  • Strategie de brand
  • Design de brand
  • Strategie de comunicare


CLIENT:
  • Hotel Subcarpaţi

Hotel Subcarpaţi a fost inaugurat în 2019 împreună cu Bistro Subcarpaţi. Un loc al ospitalităţii și modernităţii, Hotel Subcarpaţi se bucură de atenţia nemijlocită a proprietarilor pentru a deveni un reper pentru turiștii din România și străinătate dar și pentru locuitorii din Curtea de Argeș.
Identitatea vizuală a venit în completarea designului de arhitectură modern industrial și a introdus trimiterea directă frumuseţile naturale din zonă.
Ne-am ocupat de identitatea vizuală a hotelului, bistroului și ne ocupăm în continuare de prezenţa online a celor două entități și de comunicarea de zi cu zi.

Micile detalii din amenajarea hotelului se regăsesc și în comunicare.
Toată atenţia a fost îndreptată spre oaspeţii hotelului, pentru a-i face să se simtă în largul lor, printre oameni tineri. 
Am intervenit în signalistica de exterior și interior pentru a ghida discret oaspeții hotelului către zonele de interes.

Online, Hotel Subcarpaţi este prezent cu un website care permite verificarea disponibilităților și contactul direct cu recepția și în care scriem periodic articole despre cele mai frumoase locuri de vizitat în zona Curtea de Argeș.

În social media arătăm mereu ce se mai întâmplă, mai ales în Bistro Subcarpaţi, unde chef-ul pregătește mereu noi meniuri spre bucuria oaspeților hotelului și a iubitorilor de mâncare bună, vinuri alese și atmosferă relaxată din Curtea de Argeș.