Planteea. Rebranding de retail de produse naturiste&bio

SERVICII:
  • Strategie de brand
  • Design de brand


CLIENT:
  • Planteea

Rebranding pentru un lanţ local de produse naturiste & bio. Am început proiectul printr-un audit de brand, în urma căruia am identificat valorile în care crede Planteea. Am formulat apoi strategia de brand și am creat noua identitate verbală și vizuală aplicată pe magazinele Planteea din București. Am intervenit de asemenea și în amenajarea unuia dintre cele 11 magazine.

Rebranding pentru un lant local de produse naturiste & bio. Am început proiectul printr-un audit de brand, în urma căruia am identificat valorile în care crede Planteea. Am formulat apoi strategia de brand și am creat noua identitate verbală și vizuală aplicată pe magazinele Planteea din București. Am intervenit de asemenea și în amenajarea unuia dintre cele 11 magazine.

Designul magazinelor tine cont de bogatia de produse din universul Planteea și optimizeaza modul lor de expunere dar și de încurajare a clientului să descopere această bogătie. Diferentierea între segmentele naturiste și bio se face la nivel de culoare, mesaj și signalistică.