PipeDesign. Branding de angajator.

SERVICII:
  • Strategie de brand
  • Design de brand
  • Strategie de comunicare


CLIENT:
  • Pipe Design

În 2018 am început să lucrăm cu o echipă de ingineri pentru a redefini brandul lor corporate, Pipe Design și pentru a pune în lumină munca lor valoroasa și invizibilă. 
Am început printr-un proces de audit de brand intern și extern și am dezvăluit astfel valorile echipei. Am formulat apoi povestea brandului / brand mantra ancorată în mândria de a fi inginer. Am dat apoi forma noii identităti vizuale și, în prezent, lucrăm împreuna pentru a transmite valorile brandului prin comunicare.

Identitatea a fost construită pornind de la precizia inginerească în constructii. Teritoriul vizual traduce grafic planurile diferite ale unor sisteme de instalatii.

Materialele corporate sunt precise dar și estetice, creative și matematice.

Pentru angajatii actuali și pentru viitorii angajati, am creat un set de materiale de primire și introducere în companie, pentru a transmite convingător brand mantra mai departe. Angajatilor actuali le-am organizat și un workshop de brand induction prin care le-am prezentat cine este Pipe Design, respectiv ei, echipa de ingineri. În paralel, am intervenit în spatiul lor de birou cu elemente verbale și grafice care să îi inspire în activitatea lor.

În comunicare am început cu websiteul și materialele corporate de bază, urmând să dezvoltăm un program special Pipe Design pentru toti pasionatii de inginerie.