Drooler. Despre prietenia om-câine

Servicii
Comunicare de brand
Design de identitate
Strategie de brand

Client
Drooler

Principala provocare

În 2019 am aflat detalii despre relațiile pe care oamenii le cresc cu partenerii lor câini și am construit un brand nou de mâncare sănătoasă, gătită pentru câini. De la strategie, nume și design, toate au fost construite pe baza un research în rândul stăpânilor, sau mai bine zis, partenerilor, de câini. Cercetarea desfășurată online, pe lângă faptul că ne-a dezvăluit povești de iubire frumoase între câini și oameni, ne-a confirmat lucruri pe care doar le intuiam.

Soluția strategică

Un lucru știm sigur despre câini: își iubesc mult oamenii. Și mai știm ceva: câinii iubesc mâncarea la fel de mult precum își iubesc stăpânii.
Orice om dorește să îi poată oferi tot ce este mai bun câinelui său, așa cum primește mult bine din partea câinelui.Am creat pentru ei un brand care sa exprime bucuria lor de a fi împreună.

Soluția de design

Numele și identitatea vizuală create exprimă atât dragul câinilor pentru mâncare cât și prietenia om – câine.Am creat un ghid de identitate vizuală care cuprinde și recomandările de aplicații ale identității în ambalaje dar și în materialele de comunicare.