De ce?

Mai bine de 60% dintre candidați decid să se înscrie pentru un post în baza reputației de angajator. În acest context, brandul de angajator devine o necesitate, un obiectiv.

Pentru a atrage noi angajați valoroși și pentru a-i motiva pe cei ce deja muncesc în companie, e necesară o strategie coerentă de brand de angajator și un set de acțiuni care să creeze experiențe pozitive pentru aceștia. Acestea se vor reflecta în creșterea productivității, a profitabilității, concomitent cu reducerea costurilor pentru recrutare și retenție.

Recomandat pentru:

Companii medii și mari, producători sau furnizori de servicii
Este pentru tine dacă:

Ai nevoie de soluții pe termen mediu și lung pentru atragerea și retenția de talente în companie

CE CUPRINDE EMPLOY TALENT

Ne-am parteneriat cu Unlock Market Research și Brain 4 Strategy pentru a pune la punct o metodologie de lucru bazată pe cercetare fundamentată și expertiză în comunicare.

Audit
de cultură
organizațională

Ce facem:

  • Ne întâlnim cu voi pentru stabilirea obiectivelor;
  • Scriem ghidul de discuție personalizat care va sta la baza interviurilor;
  • Interviuri unu la unu cu până la 15 persoane (față în față, video online sau telefonic);
  • Online desk research pentru evaluarea percepției de angajator în exterior;
  • Cercetare cantitativă online pentru oamenii din organizație, incluzând măsurarea gradului de satisfacție a angajaților.* OPȚIONAL

Raportul
de audit

Ce cuprinde:

Adaptat fiecărui proiect în parte, raportul va răspunde mai multor întrebări:

  • Cum se raportează angajații la organizație?
  • Ce își doresc angajații de la organizație?
  • Ce acțiuni putem implementa pentru a schimba organizația în mai bine?

Workshop

Ce cuprinde:

Organizarea unui workshop de 1 zi pentru un număr de până la 15 participanți, pe parcursul căruia vom modera, vom pune întrebări, vă vom provoca.

Strategia de
brand de angajator

Coroborând concluziile raportului de analiză și concluziile workshop-ului, vom construi strategia de brand și recomandările pe cel puțin trei paliere: de BRANDING, de PR și de HR;

Componenta de BRANDING  va include: promisiunea, valorile ți povestea brandului, mesajele strategice de brand de angajator pentru comunicarea internă și externă și recomandări cu impact în identitatea organizațională (ex: platforme speciale pentru comunicarea internă, programe de brand engagement);

Componenta de PR va include recomandări de acțiuni de comunicare externă a brandului de angajator (ex: campanii de creștere a reputației de angajator, campanii tactice de vizibilitate a unor oportunități din organizație etc.);

Componenta de HR va include recomandări de acțiuni specifice de HR (ex: campanii de recrutare, campanii de retenție etc).

Materiale comunicare
pachetul de bază

Acesta cuprinde:

PREZENTARE DE COMPANIE – O prezentare de companie utilă atât pentru comunicarea internă, cât și pentru cea externă. Va cuprinde profilul organizației, povestea brandului și principalele argumente pentru a crea reputație de angajator.

WELCOME PACK ANGAJAȚI – Introducerea noilor angajați în lumea brandului de organizație. Pachetul cuprinde: broșura electronică de brand induction (prezentarea de companie + detalii interne despre organizație, semnătura electronică, carte de vizită, screen savere).

PLATFORMA ONLINE DE BRAND ENGAGEMENT* – Crearea unui canal de comunicare și resurse pentru echipa internă *OPȚIONAL